It’s a beautiful night, we’re looking for something dumb to do

Idag har jag varit hos tandläkaren! Ville gå på ett sista besök,  jag kommer ju inte att vara hemma på ett tag. Tandläkaren sa att det vore bra om jag använde fluorskölj i USA eftersom maten är sötare, det kanske är en bra ide!
Mamma ringde till Explorius och de sa att amerikanska ambassaden släpper några nya tider varje morgon eller nått. Hur som helst har jag fått en tid den 6 juli, perfa! Någon fler som ska dit då? :D

PS. Vad hände med tiden??? Fatta hur lite 43 dagar är?!? Det är så många (få) dagar jag har kvar i Sverige med min familj och vänner innan jag åker iväg och är borta 10 månader. Och 10 MÅNADER ÄR JÄÄÄÄÄÄTTE LÄNGE. Om 43 dagar börjar jag ett nytt liv, haha kan man säga så? Allting är bara galet!

Visumansökan

Har just fyllt i visumansökan! Äntligen. Det var värsta knäppa frågor, typ om man har varit terrorist eller liknande haha fult! Det dryga är att man måste åka till amerikanska ambassaden i Stockholm för en personlig intervju. Visst, åka till Stockholm är ju alltid trevligt men det finns ett fåtal tider och ååhhh jag jobbar just veckorna när det finns tider plus att det är trästock då!

Nu försöker jag boka tid amerikanska ambassaden den 21 juli för att det var typ den tidigaste tiden som fanns. Men det laggar så vi får ju se hur det här går haha. Den 21 juli är typ en och en halv vecka innan jag åker så jag hoppas att mitt visum hinner komma!! Annars äre kört:(

45 days to go!

Nu har det hunnit hända lite saker sedan sist jag skrev. Jag har gjort mitt sista svenska prov på väldigt länge och SKOLAN HAR SLUTAT. Det känns konstigt att veta att jag inte kommer gå med min klass längre. Kommer sakna s10c :( Men det är galet härligt med sommarlov måste jag säga. Inge mer panikplugg på söndagar!

Mitt DS-2019 har kommit med posten. Det är papper som behövs för visumansökan vilket betyder ännu fler papper som måste fixas innan jag kan åka iväg. Har inte börjat med det ännu, vet knappt själv vad det är ens men ska i alla fall fixa det i helgen. Var med Lovisa på stan igår, då passade jag på att ta kort till visumansökan. Det börjar verkligen närma sig nu!
Min värdfamilj har svarat på mitt mail WIHOOO. De gav mig mailen till Hailey, som är lika gammal som mig och vi kommer att bo rätt nära varandra i Tremont! Har mailat lite med henne, hihi det är jätte skoj. Hon är cheerleader, hur ballt är inte det??? Blir ännu mer taggad på att åka efter att ha snackat med henne och kollat på bilder från hennes facebook :D

Myskväll på kajen med mina fina tjejer


Skolavslutning!

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge?

Tog den tredje och sista Twinrixsprutan (vaccin mot hepatit A och B som man måste ta) igår! Skönt att ha det bortgjort i alla fall. Det gjorde inte ont som tur var:)

En grej jag har tänkt på är att det är rätt mycket väntan i denna utbytesprocess.. som är ganska drygt! Först väntar man på att bli antagen av organisationen, när man blivit antagen väntar man på värdfamiljen. Dock fick jag inte vänta särskilt länge på värdfamiljen tycker jag, fick den ju i slutet av mars. När man väl har fått värdfamiljen är man jätteglad! Sedan börjar en annan väntan = väntan på mail från värdfamiljen. Just nu kollar jag mailen varje dag i hopp om att ha fått ett svar. Det var några dagar sedan jag fick ett svar tillbaka och jag börjar bli LITE övervänt... Men jag har kommit på varför de inte svarar - de ska ha ett retirement party för min värdpappa som gått i pension och 200 pers (galet många) var bjudna så de har nog mycket att göra. Sist men inte minst, har vi väntan på THE BIG DAY (då man åker) som jag längtar jätte mycket till!
The big day för mig är om 59 dagar. OMFG om 59 dagar är jag i New York

RSS 2.0