Utbytesstudent.se


Intervju från 

 

Vem är du?
Jag heter Frida Jonsson och bor i Umeå. På fritiden spelar jag innebandy och umgås med mina vänner.  Jag läser samhällslinjen på Minerva Gymnasium tillsammans med mina roliga klasskompisar!


Hur ser en vanligt dag ut för dig just nu?
Jag går i skolan hela dagarna och när jag kommer hem vid 17 tiden är jag rätt trött. Sen käkar jag middag och efter det är det antigen dags för innebandyträning eller mer plugg. Haha oj vilken tråkigt dag, men lite roligt hinner jag också ha ;)


Varför ska personer följa din blogg?
Om de vill veta hur det är att åka till USA som utbytesstudent kommer min blogg vara intressant att läsa! lt;/span>


Vad gjorde att du ville åka iväg som utbytesstudent?
Jag vill lära mig mer engelska, prova på hur det är att gå på High School och träffa nya människor. Jag vill uppleva USA med egna ögon! Jag tror också att jag kommer växa som person efter att ha varit utbytesstudent och att få ta del av en annan kultur känns verkligen spännande.


Hur funderade du när du valde värdland? Regionsval?
USA valde jag för att det känns som ett land som har mycket att erbjuda! Jag valde inget regionsval för att jag tror inte det spelar någon roll vart i USA jag blir placerad. Jag kan ha lika kul var jag än hamnar!


Vilka är de största rädslorna nu innan du åker iväg?
Jag är rädd för att jag inte kommer att förstå någonting av det dom säger och att jag kommer undra vad jag har gett mig in på. Sen är undrar jag hur första skoldagen kommer se ut och om jag kommer att få några vänner hehe…


Vad ser du fram emot mest när du tänker på ditt utbytesår?
Träffa nya människor, gå på High School och att få uppleva den amerikanska kulturen!


Vad längtar du efter just nu?
Jag längtar efter sommarlov och min Ben&Jerrys glass som ligger i frysen :D


8 snabba frågor

Choklad eller glass?


Politik eller sport?

Michael Jacksson eller Madonna?

Fotboll eller Amerikansk Football?

Coca Cola eller Fanta - fast jag gillar inte kolsyra, mjölk är det som gäller!


Morgon eller kvällsperson?

Windows eller Mac?

Snö eller sandstrand?

Hamburgare eller Sushi?

För fler bloggar och annat trevligt, kolla på --->http://www.utbytesstudent.se/bloggar

Fredaaaaaag

Jag skickade ett mail till Oscar på utbytesstudent.se för ett tag sen och skrev att jag ville att min blogg skulle vara länkad där. Jag har fått en intervju tillbaka som jag ska fylla i, sedan kommer jag få en profil på utbytesstudent.se som andra utbytesstudenter också har! Trevligt :)
Just nu sitter jag och några klasskompisar på skolan och chillar..  om ni ville veta åt jag just en kaka. Tänk vad roligt man kan ha när man har hål i 4 timmar!
<---grrrr

Premiärinlägg 2011 ;)

Jahapp, då vare ett nytt år helt plötsligt och nu kan jag säga, i år åker jag! Är det lite awesome eller:D!! Jag har äntligen skickat iväg alla papper till explorius. Det som var drygt var inte att fyllla i det, utan att ta sig tiden att verkligen göra det. När man väl var igång gick det finfint. Nu är det bara vänta på en värdfamilj, typ jättttttelänge.

typ jag nu

Sen var det ju de där med designen på bloggen.. provar lite olika grejer så den är fortfarande under justering hehe

RSS 2.0