Allright

Nu har jag funderat hit och dit men äh vafan jag åker! Det ända som skulle hindra mig är om det skulle bli nått helt galet då man ska börja gymnasiet igen.

Det ligger ganska mycket sanning i Elins kommentar (förutom de där med att hon ska va min lärare ahah vilket skämt;))

"ja då kan jag säkert blir din lärare under dina två år kvar i skolan när vi andra gått ut!;) hehe ne men du måste verkligen åka annars kommer jag få sitta och höra ditt tjat om att du ångrar dig!
sååå betalaaaaa ta sprutorna baraa!(L)"Det är iaf vad jag ska göra nu, har bokat tid den 8 december på en hälsokontroll!
Jag har också hunnit färga håret, 2 ggr. Först blev det rött haha det skulle bli brunt, vad hände? Färgade om och nu har jag typ as mörkt hår istället! Får väl önska mig en färgning hos frisören i julklapp:DLies will lock you up with truth the only key

Det händer inte mycket på USA fronten. Det är så drygt att ingen vet hur det kommer se ut när man kommer tillbaka till skolan i Sverige igen.. Jag måste bestämma mig ganska snart om jag ska åka eller inte, innan jag börjar fylla i alla papper som ska lämnas in, ta sprutor och betala!

Idag hade vi iaf match (innebandy) mot Dalen och vi vann med 3-2, kulkul:) Mamma har bakat(!!), det brukar hon aldrig göra. Jag måste alltid göra det annars haha. Nu blir det gofika!


I feel you're far from believin' it

Idag kom ansökningshandlingarna och mamma har skrivit ut de. Det är regler för mig och mina föräldrar, ett bildkollage och det personliga brevet + mycket mer som ska fixas och fyllas i. Det var 19 papper att fylla i på engelska.. haha jao nu börjas det! Jag var hos syv:en för någon dag sedan. Men hon lät inte så positiv, bara för att skolsystemet ska göra om så det blir knepigt när jag kommer tillbaka. Hoppas det löser sig på nått sätt, annars blire inte roligt:( isf blir det troligtvis också slutet för den här otroligt fräna bloggen, det vore ju synd hehe...

 


Play me all my favorite songs, and I can sing along, yeah

Jag har bestämt mig nu, det blir med Explorius jag åker. Dock har jag inte pratat med syv:en på skolan ännu. Det måste jag göra snart så att jag vet säkert hur det blir då jag kommer tillbaka igen.  Nu känns ett high school år i USA rätt långt bortamen snart, snart är jag där. Åhhh tänk när jag står på lilla flygplatsen i Umeå och ska åka iväg mot Stockholm eller vart jag nu ska men ååååh helt awesome! Att ha hela resan framför sig, så grymt spännande.

Jag tror inte att allt kommer vara guld och gröna skogar. Fatta hur mycker man kommer sakna allt hemma, tänk att inte komma tillbaka på hela tio
månader:( Några floder av tårar lär jag göra av med, men samtidigt kommer jag ha 10 underbara månader.

Juste, designen på bloggen har jag ingen aning om hur man fixar med header hit och dit. Jag kämpade länge med att få in en bild däruppe kan jag lova. En vacker dag kommer designen att vara fixad iallafall, när det är lär vi ju märka hehe.


 


Let's go for a ride, just for a while.

I måndags var jag på intervju med Explorius. Det gick bara fint även fast vissa frågor var på engelska och jag var tvungen att själv prata engelska! Det stod ingenstans på deras hemsida att man skulle prata engelska, men jag hade ändå mina aningar;)

Det är höstlov nu och jag väntade typ hela dagen på innebandyträning för att jag hade inget bättre för mig. Men icket blev det av, för jag tog fel på tiden och missade träningen... Tur var väl det, för då jag var hemma ringde de från Explorius och sa att jag var antagen, wihoo I´m happy!!

Jag vet inte än om jag ska åka med Explorius så iförrgår skickade jag in en intresseanmälan till EF också. Den största skillanden är Softlanding Camp. Två veckor för 12 000:- extra med EF eller 3 dagar i New York med Explorius?? Det är vad jag funderar på (och att jag borde göra historia läxan) hehe.


Nu sitter jag och Olivia Englund här med varsin godispåse och ska snart se film. Troligtvis blir det en High School film hehe undra varför?

U.S.A here we come <3
 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0