If the music is too loud you're too old!!!

Carved a pumpkin

Chillade under ett träd
Senior sunrise, homecoming week! Kan ni hitta mig i bilden heheheee??
Senior games, homecoming week
Senior games, homecoming week.
Senior games!
Euuummmmm..... var i kyrkan idag för att youth gruppen höll i servicen denna söndag = var där både första och andra servicen = kl 8.15 till 12.00. Spelade en mini sketch och min enda replik var att säga  SCHHHHHH ( asså tyst ljudet)! Annars har jag skypat och skrivit klart den där grejen till explorius. Eller jag är nästan klar. Imorgon är det skola, igen. Har filmstudies, us history, lunch YAYYY, study hall och biology 2. Åker med min granne Savannah som vanlt:)
herråååå, herrååå heråååååå

Dance like no one’s going to put it on YouTube


Igår slutade vi skolan tidigare! SKÖNT. For hem till Paige efter skolan och senare på kvällen åkte vi till buffalo wild wings och käkade middag. Gött. Nu skypar jag med elin men måste snart gå för att Savannah ska komma och hämta mig, sen ska vi till en kompiss:)
PS. Internskämt det där med elin och engelskan hihi;)

en sak till

Igår på lunchen eller när det var, var det en kille som sjöng happy birthday (med världens kråkigaste röst) över hela matsalen. HAHA skön kille! Idag var de två första classerna bara 45 min för att det var en speaker som skulle komma och snakca. Det var en man som snackade om hmm... vad snakcade han om egentligen? Det var iaf bra hehe. Han hade varit i armen. Det var typ om amerika, kirg, och att vi ungdomar är framtiden och kan göra förändringar, om hur han var nära att ta livet av sig i skolan för att han hade inga vänner (om jag fattade det hela rätt) men då kom det fram en kille och sa  "I got your back" när det var några som mobbade han, och det gjorde så att han ändrade sina planer. Det var värsta kraftfullt, och berörande! Sen låter det så coolt när en amerikan som har varit i armen snackar,, så himla amerikansk röst (om ni fattar vad jag menar)..

Imorgon får vi sluta tidigare (vet inte varför), och på fredag är vi lediga :D Gjorde min dag när jag fick veta det! Inge höstlov här inte buhuuu. Nu ska jag ta ut en tvätt ur maskinen hejddå

Onsdag 26/10

HEJ
Kom precis hem från skolan, satte vid vid datorn och Ihab tyckte jag hade dålig uppdatering så därför gör jag ett inlägg nu haha. Har ingen volleyboll träning idag eftersom vi hade sista matchen igår. Nu är det ingen mer volleyboll någonsin... känns jätte tråkigt måste jag säga! Vi förlorade matchen igår.. om vi hade vunnit hade vi gått vidare ovs och sedan gått till State. Ledsna miner var det igår kväll! Det har verkligen varit roligt att spela volleyboll och vara med i laget:) Kommer sakna det! Det om är bra med att det är över är att jag slutar 2.30 varje dag numera. Jag hoppas att jag inte blir uttråkad nu när jag inte tränar efter skolan!! Funderar på att spela basket men njaaaaa. Tvekmacka på den asså. Ska vänta tills sporterna på våren börjar och då är det antingen track eller softball som finns att välja mellan.
I lördags var jag ju i Chicago och shoppade. Vi åkte tåg från Bloomington till Chicago. Sedan strosade vi runt i olika affärer på Michigan Avenu. Vi åt Lunch på Hard Rock Cafe. Stannade även på Cheesecake Factory och köpte cheesecake med reeses och peanuts! MMMMMums.
På söndag skulle jag pluga.. men istället skypade jag med min familj och med elin i flera timmar sååå när jag var klar skulle jag och min värdmamma åka och shoppa, igen hehe. Skulle hitta en vinterjacka men det var ju inte det lättaste. Tillslut hittade jag en jacka, lite andra grejer följde också med hem:)
Kvällens planer är... jag har ingen läxa men jag hade tänkt att skriva om min resa hittills för att Explorius har frågat om jag kan göra det, till deras hemsida. Jag ska äta middag sedan åka till kyrkans youth group klockan 7. Juste, igår åskade och blixtrade det jättemkt!!!  LÄSKIGT...
Hard Rock Cafe, Chicago!
Cheesecake Factory
Tills vidare, hejdååå och hare bäst!

tjena mittbena

Ar i skolan nu har web design. Tycker om den har classen, for vi har typ aldrig nagon homework sa det gillas. Ikvall are den sista football hemmamatchen. Kommer vara kallt att sta ute i flera timmar! Jag har ingen var jacka.. packade inte nagon jacka nar jag akte hit. Det kanske var lite dumt gjort hehe. Natt annat jag saknar ar min svarta halsduk! Inte for att det ar yberkallt annu men det kommer bli kallt snart. Ikvall pa mtchen ska nyheterna komma och filma tror jag. Och forresten kolla den har lanken. Det ar Kennedy i volleyball laget som va med pa nyheterna, kasnke kan vara kul att se:)

http://centralillinoisproud.com/search-fulltext?nxd_id=204547

You got the radio on, You're singing every song

En video från tisdag den 11 oktober, seeeeeenior night!
Tror inte att jag har berättat om senior night här i bloggen. Alla i laget som inte är seniors hade pyntat omklädningsrummet och våran hall! Alla seniors startade matchen (INKLUSIVE MIG). Sååå, när de ropar upp de 6 som ska starta så springer man liksom genom en tunnel som består av laget och fansen! Också gör man high5 och publiken apploderar! Kult. Sedan slog jag till bollen en gång sedan bytte jag igen! Fjoo, jag hade gjort mitt lilla hopp. Matchen närmade sig sitt slut och vi ledde med sätt mycket. Då började publiken helt plötsligt ropa FRIDA FRIDA FRIDA... ehhhh. De ville att jag skulle spela (LOL). Varje gång bollen hamnade i backen började de ropa igen. och ingen, och igen. Tillslut blev jag inbytt och spelade vårt sista poäng! Det var awesooooooooooooome!
Ikväll hade vi ett game. Förlorade dock men men. Btw, när vi åker till matcher med bussen och kommer till en railroad skriker coachen RAILROAD, alla blir tysta, busschauffören öppnar dörren och lyssnar om det är ett tåg i närheten och sedan kör vi vidare :D
OCHHHH, på träningen igår bröt Paige benet!!!!!!!!!! :((((((( BUHUHUHU... stackars henneeee <3! Jag vet att du läser mig blogg, så jag säger krya på dig, vila och ät mycket doritos och reese's ;) Och tagga Caribbean Cruise den 7 januari! Hon ska följa med mig och min värdfamiljen på en Caribbean Cruiseeeee WIHO.

Godnatt :D

I believe it's half full not a half empty glass

Hur många veckor är ett sommarlov, äre typ 10 veckor? Jag har i alla fall varit här i 11 veckor! Det är som ett helt sommarlov! Känns som att jag har varit här i typ 2 veckor. Tiden har gått snabbt med andra ord. Jag har det hur bra som helst här! Kunde inte fått en bättre värdfamilj eller hamnat på en bättre skola! Men tro inte att jag glömt er hemma i Sverige, jag saknar er även fast att jag har det bra här:)
Kom just att tänka på hur roligt det kommer vara att träffa alla i Sverige igen! TAGGA DET :D Fast jag vill inte hem än hehe, jag har ju några, typ 7,5 roliga månader kvar! Under den tiden jag har varit här har jag dessutom börjar gilla country music! Spelas mycket sånt här (till och med på homecoming). Några av er har bett om fler videor! Jag har en från senior night som jag kan lägga upp senare nån dag. Nu måste jag göra film studies homework. Det är inte svårt, men det tar tid att formulera sig... nog för att engelskan flyter på bättre och bättre för varje dag!
Här kommer pics från helgen.
Vpappa och vmamma and jag!
Kelby och jag
Boysen
Starved Rocks i söndags :)

Homecoming!

Det var fett! Kelby hämtade upp mig, fick en blomma rund handleden och åkte till en restaurang för att möta resten av gruppen där. Han öppnade dörren när jag klev in och ut ur bilen osv, haha det var roligt. Maten var god och efter maten åkte alla till Danis hus för att ta bilder. Det kanske ser varmt och skönt ut på bilderna men det blåste kallt kan jag lova. Efter det for vi till ett annat hus för att föräldrarna ville se oss, plus att vi hade så mkt tid. Vi hade bord på restaurangen kl 4 och vi kunde inte ha en senare tid där. Dansen började inte förrän 7.30 (slutare 10.30 såå himla kort tid jaa). 100 bilder senare åkte vi till en random bro och tog mer bilder sen åkte vi till dansen! Lame från början, sen blev det roligt! Dom hade en dans som alla gjorde och kunde. De spelade en låt som sa typ to the right och sen gick alla ett steg åt vänster. Annars dansades det typ vanligt. Matsalen var dekorerad med pixar figurer och huset i filmen upp med massa ballonger fanns också på plats.  De hade beställt pizza som kom in klockan 10 mmmmums. Därefter ropade de upp att homecoming court skulle gå ut till entrén. Då tog vi bilder och förberedde oss för court dansen. De ropade upp allas namn medan vi gick ut till alla andra och sist kom Peak och jag, homecoming king and queen! BALLT :D. Sen dansade man en slow dance med repsektive. Fast det var inte värsta seriöst men det var skooj! Efter dansen for vi till samma hus som vi va hos innan och chillade. Sen var jag tvungen att fara hem, hemma vid midnatt = 00.00!

Dagen därpå = idag, klev jag upp kl 7 för Svannah skulle hämta mig kl 7.15. Vi åkte till Starved Rocks tillsammans med lite annat folk. Dagen innehöll (kort sammanfattning) bilfärd, vandring i skogen, klättra i bergen, kolla på utsikten och ta massa kort, mat, skratt och bilfärd.
.
Juste jag har inte berättat om fredagen! Vi hade iaf tävlingar på dagen och the seniors vann! WOHO. Hann bara hem efter skolan och sedan skulle jag iväg igen - till paraden. Peak och jag, king and queen åkte längst bak i paraden i en guldbil och vinkade till folket! På kvällen vare footballgame, efteråt åkte jag till en bonfire hos dani och det var den största elden jag har sett ( inte större än en majbrasa men den största grillelden hehe).
.
Nu ska jag ladda in alla bilder från denna vecka. Måste göra plats på minneskortet för att nästa helg ska jag och min värdmamma + jättemånga andra från släkten åka till Chicago :)

!!!!!!

I'm the homecoming queen!!!!!!!!! ROOOOOOLIGT. Skolan röstade och ikväll på pep rallyt krönte/krönade(?) dom king and queen! Det var en hypnotisör där som hypnotiserade massa personen från skolan. Det var hur roligt som helst! Han gjorde så att de stora football killarna dansade balett och några tjejer rockade loss till Taylor Swift. HAHA! Här är en länk till hans hemsida, kolla på filmen! http://www.mitchellhypnoshow.com/
Imorgon är det class games så vi har inga lektionen utan har tävlingar hela dagen! Jag ska spela fotboll med kikare bak och fram. ÄR GRYMT TAGGAD!! Kl 4.15 typ, är det parad! På kvällen är det football game som gäller! WOHOOOOOOOO

HEJDÅÅÅÅ Sverige tänker på eeeeeeer <3 :)

DAGENS OUTFIT - Favorite PIXAR Character

HOMECOMING WEEK wooooop wooooop!
Woody från Toy Story (eller liknande, fast utan bootsen och hatten såg jag ut som en person som jobbar på ica hehe. Nu ska jag packa volletbollväskan och åka tillbaka till skolan kl 4.30. Det är senior night ikväll, och Coach Eve sa att jag skulle spela lite i varsity matchen hahaha! hjälp

Branson Pics

Chacha
Har köpt allt jag behöver för homecoming nu, sköönt! Igår lördag shoppade vi hela dagen och idag var vi på... Silver Dollar City eller vad det hette. Har käkat middag för inte så längesedan och nu ska vi göra lite läxa sen se en film eller nått. Imorgon är det bilresa hem som gäller:)
glasstället
huset
sweet
Peak, utbytis från Thailnad, Eli, jag
matmatmat
värsta stora dammen, på botten av dammen finns en del av en stad!

BRANSON!!!

Hejsan!
Skolan slutade vid kl 11.30 idag och sedan dess har jag åkt bil. I flera timmar! Nu är jag, peak, eli och elis mamma framme i Branson, Missouri. Det var värsta fint på vägen när man åkte hit! Träden eller löven, hade fina höstfärger haha. Vi var framme här (hos elis mormor och morfar) runt 19.30 . Sedan for direkt och köpte glass på ett ställe som såg ut som ett äkta amerikanskt gammalt glasställe :D. Tog ett dopp i poolen också! Imorgon ska vi shoppa
hejråååå hade bäst pussspuss

To The Window To The Wall

HEJJJJJ:)
Elin Bejegård, jag vet att inläggen är långa, meeeen jaaa du måste läsa allt ändå MOHAHA. Nämen jag uppdaterar när jag har tid, och det hinner oftast hända rätt mkt mellan gångerna såå ja därav mkt text. Elin du ska vara glad att jag fortfarande skriver på svenska och inte på engelska hihi ;)

Vi vann våran vb match igår wohooo! Idag på skolan under lunchen röstade alla seniors på 5 tjejer och 5 killar som kommer vara med i homecoming court, som sedan hela skolan ska rösta på för homecoming king and queen. Haha roligt att jag var en av dom 5, cooolt :D!!
'
Imorgon, torsdag har jag ett vb game och vi åker från skolan kl 3 och kommer komma hem sent. På fredag är det en kort dag och vi slutar skolan kl 11. Dirr efter skolan åker jag med Peak, Eli och Elis mamma  till Branson i Missouri (eller nån stans), sju timmar bilresa! Kommer komma hem på måndag. Vet inte riktigt vad v ska göra men vi ska typ kolla på nå grejer eller nån show så det ska bli roligt :) Måste packa ikväll för jag kommer inte ha tid sen!
HOMECOMING WEEK ÄR NÄSTA VECKA!! Hur asm som helst! På måndagen är vi lediga, men jag är bortrest. På måndagkväll har vi ett vb game mot Dee Mack som är rivalerna (står på väggen i gamla viktrummet "What have you done to beat Dee Mack today?"), derby! Vi kommer iaf ha rosa t-shirts på oss för att det är ett volley for cure game. Vi har sålt t-shirts för att stödja bröstcancerforskning. På tisdag ska man vara utklädd till sin favorit character från en PIXAR movie. På onsdag ska man va pirat och på torsdag är det skolans färger som gäller. På torsdagkväll ska vi ha ett pep rally för att tagga upp inför fredagens trevligheter. De är även på torsdagen som en hypnotisör kommer att komma! På fredag är det hot pink för alla seniors! På morgonen ska alla seniors samlas tidigt på skolan och kolla på soluppgången tillsammans och äta lite mat. Sweet. Det är även game day så vi kommer ha spel och tävlingar hela dagen. Och vi är ju seniors så vi måste vinnaaa :D TAGGA. Jag har dessutom skrivit upp mig på att spela binocular soccer - fotboll med en kikare så att man ser allt från långt håll! Haha undra hur det kommer gå:D. På kvällen är den fooootbaaaall game! På lördag ska jag fixa naglarna, fick det av min värdmamma wihoo tacktack! Sedan på kvällen är det HOMECOMING!!
'
Jag måste skaffa mig kläder för en pirat, en karaktär från en film (först måste jag komma på en karaktär att vara), och jag måste hitta skor och ett halsband för homecoming!!! Alla klasser får poöng för hur många som klär ut sig, och om man vinner spelen under fredagen. Man får även poäng för flaken som man dekorerar och som visas upp under paraden. Vet däremot inte när paraden är..
En bild från när flaken fixas...
Bild från i söndags från harvesting service!
Ready for the hayrack ride!
Matdax och lemonade! Hhihi röda muggar <3
Skoltidningen kom ut här om dagen, niceee. Detta är som ni kan se dos and don'ts for homecoming!
HEJDÅ!!!

GODMORGON YXSKAFT

Hallihallå
Idag.. vad hände idag för nått intressant. Egentligen ingenting men kan berätta iaf för den som har tråkigt! Dagen började med film studies. Vi styrde bänkarna till en ring och diskuterade filmen O Brother, Where Art Thou. Dock var det ingen graded discussion, så jag sparade mina ord till nästa lektion då vi får betyg på det vi säger haha. Sen började vi se en dokumentär. I den klassen är det jag, en tjej till och resten killar. Juste har jag sagt att min PE lektion är tjejer? Lite konstigt men men.
Nästa lektion var US History, och då gick vi till the computer lab. Jag och Peak (utbytis från Thailand) jobbade tillsammans för ingen av oss fattade vad vi skulle göra, så läraren fick förklara allt sakta men säkert för oss. Knåpade ihop lite mer än hälften av texten vi skulle skriva.. men det fick duga! Sen vare lunch, vanlig lunch bara. Förresten har jag nämnt att det var ett slagsmål (catfight) på skolan här om dagen? Haha det var veckans stora händelse och alla pratade om det! Först märkte typ ingen nått (vanlig ljudvolym), sen började alla skrika på lärarna och sen skrek nån FIGHT och efter det skrek en lärare så alla allt blev knäpp tyst och alla stirrade medans det gick till rektorn. Då började alla snakca igen haha... det var fräniiishhhh.
Ummm...  på study hall hade jag inte så mkt att göra. Skönt! På biologin ska vi göra ett eget projekt. Typ "Fungerar verkligen handdesinfektion" sen ska man kolla upp det.  Hann se en film på biologin också.. inte helt utmattande dag med arnda ord! Volletball träningen var dock jobbig... fjuuh.
Randy hämtade mig från skolan, for och köpte present till min little sis och tog ut pengar! Äntligen hittat en bank som det funkar och de tar dessutom inget extra för det,, superrrrr!
TILL MAMMA OCH PAPPA: Under middagen snackade Cindy och Randy om tåg, flyg, flygbiljetter, och vad det skulle kosta osv... vad VAD skulle kosta?? CARIBBEAN CRUISE I JANUARI!!!! Snällllaaaa mamma och pappa???


Okej en sak till! Känner ni igen den här mannen???............. vill ni ha en ledtråd? Klingar det några klockor om jag säger idol........ 2005............ Balla Da Li Andreas! Detta var på flygplatsen i Stockholm då vi väntade på vårt plan till NY. Han ville ställe några frågor för en undersökning, haha fett random!

Söndag den 2 oktober

Idag är det den andra oktober och det betyder att det var 2 månader sedan jag lämnade Sverige! Ojjjjj, två månader, det har gått såå sjukt fort!!! Känns typ som att jag har varit här i några veckor!
Igår var jag och värdfamiljen på neighborhood cookout. Alla grannar hade tagit med en chili och de hade en tävling om vem som gjorde den bästa chilin. Jag och Samantha var domare! Innan middagen kom Elayna och hämtade mig och vi åkte till ett ställe där de fixade homecoming flaket. De har en parad och alla classer har dekorerat ett flak. Temat för våran homecoming är som jag nämnt tidigare PIXAR movies (lampan som hoppar runt). Under homecoming week som är inte nu till veckan men nästa vecka ska vi klä ut oss till en karaktär från en pixar movie. En annan dag pirat, skolans färger - maroon and white, och en dag ska alla senoirs ha svarta kläder och en detalj som är hor pink. Är taggad på homecoming! Måste bara fixa ett halsband och ett par skor. Här är min klänning som jag ska ha, men den är rätt lång och jaaa.. haha åh gillar inte att köpa klänningar, det ä drygt för det finns ingen som jag vill ha haha.
Idag söndag, har jag gjort läxa eftersom jag har glömt ehhe lämna in lite grejer. For en sväng till en klädaffär men hittade inte någonting. Var på walmart och köpte sockar, och reese's! Reese's är det bästa som finns, såå hilma underbart gott. Runt 2.30 kom Savannah och hennes pojkvän och hans roommate (som för övrigt bor en timme från New York City) och hämtade mig. Vi åkte till en harvest service. Där åkte vi hay rack ride på cornfälten, åt massa mat och efterrätter (fanns galet mkt mat), sen vare sång och typ en gudstjänst. Träffade roligt folk där så det var trevligt! Nu ska jag äta reese's och göra min film studies homework.
Har bilder från idag men jag har inte min kamera så bilder kommer senare:)
Här är har vi underbara reese's:


Update: tack johanna :D

En liten tripp i skolan

Jaaa som jag sa så filmade jag och Doritos (Paige) i skolan. Filmen börjar i tjejernas locker room, sedan utanför är korridoren där jag har mitt skåp, sen blev det lite basket (haha) i gamla gymet, efter det hoppar vi vidare till nya gymet där vi spelar vb och har P.E (idrottslektion). Och senare är vi i korridoren som mestadels är smockad, och efter ytterligare några sekunder hamnar vi i art rummet där jag visar där jag sitter. Tror det var allt!
Och ja, mina kläder i skolan hahah inga kommentarer
Haha mjukisfrida, inte dåligt skönt! Detta är i alla fall seniorkläderna.
GODNATT :)

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN SYSTERYSTERRRRR :) <3

Kan börja med att säga att vi förlorade matchen igår = träning kl 06.00 WIHO. Det jobbigste var att kliva upp ur sängen, annars gick det rätt bra men nu är jag trött! Efter skolan idag stannade jag och Paige kvar och filmade lite i skolan! Tänkte att ni kanske ville se det:). Idag hämtade jag mina senior kläder som jag beställde tillsammans med cap and gown (=kläderna som man har på graduation)! Köpte också en tassle som man ska ha på huvudet.
Ikväll har jag och värdfamiljen varit på födelsedagskalas! En sexåring, Cindys och Cindys pappas födelsedag skulle firas. Tårtan var mer som en sockerkaka med glasyr och presenterna var i en fin påse och inte liksom i ett paket. Huset som vi var i var värsta stort och fint. Alla hus runt omkring var också jättefina så jag vill ba gå in i alla hus och kolla hur det ser ut haha!
Imorgon har vi en neighborhood cookout, ja med de som bor på vårt kvarter eller vad man ska kalla det. På söndag ska jag följa med Savannah på nån grej, typ picknick:) Kommer bli skoj!
HAHAHA juste jag kom på en grej. En kompis frågade om vi hade samma siffror i Sverige som i Amerika hihi kul. Vanliga frågor annars är om vi har donken, iphons, tv, facebook, om vi smsar och om "We speak Sweden".
Cap and gown, tassle! Tjejerna har vit, killarna maroon, tjejerna har en maroon grej runt sig (typ som den gula grejen) och killarna har en vi sån grej :D

RSS 2.0