BLIR SÅÅÅÅÅ...

... TAGGAD NÄR JAG LÄSER SÅNNT HÄR :D
Det är från Josefines blogg som är i USA just nu! Hon skrev även att hon skulle göra en överlevnadsguide för utbytesstudenter, den måste jag läsa :D

SUBBEN och doggsen


subbenbubben

Jag kollade runt på google maps och blev glad när jag såg detta. Hittade ett Subway som ligger jätte nära skolan. Sweet!

 

(klicka för större bild)


Jag har även mailat med värdfamijlen. Fick bilder på deras 2 hundar som heter Tank (svarta hunden) och Scappy (vita hunden). Båda är olika blandraser. Tank ser lite små läskig ut och Scrappy ser ut som en golvmopp, men söta i alla fall! Det känns bara mer och mer verkligt att jag ska åka till USA och bo hos dem nu. Speciellt när de skriver sånnt här:

 

During your stay, we will plan to take a weekend trip to Chicago and St. Louis so you can see both. Maybe we could go to Indianapolis too; we will see. Frida - When you come will you bring some of your recipes from home? You will enjoy a taste of home when you are away, and I am sure that we would enjoy eating them.


Okej, bara 104 dagar kvar innan jag åker...... AHHHH


-----------------------------------------------------------

den bästa om SUBBEN och doggsen:

ta min sååås;)

 

Svar: DEN HAR JAG REDAN SKRIVIT UPP! Det är världens godaste brunsås, den är legendarisk;)

mmm nu blev jag hungrig


NO CELL PHONES

Tremont High School Student Handbook

CELL PHONES:

Cell phones are not to be used at Tremont High School during class. 
1st Offense - Confiscation - returned to student at end of day. 
2nd Offense - Detention and confiscation - returned to parent. 
3rd Offense - Saturday School

Ojj jäklar! Jag undrar om det är så seriöst i verkligheten. Men skolorna i USA är ju annorlunda än i Sverige så detta är väl inte inte omöjligt. Skriver jag någon gång framöver att jag ska till skolan på en lördag så vet ni varför.....
Cindy (min värdmamma) svarade redan samma kväll som jag mailade till henne. Nu vet jag mer om värdfamiljen och det känns jätte bra :D Kan skriva mer om familjen laterrrrrrr. Cindy skrev att det bodde 2 tjejer i min ålder nära dem, NICE:)

MAIL

Skickade just iväg mitt första mail till värdfamiljen. Nu är det bara att vänta på svar...
.
En kompis i  innebandylaget frågade vad jag skulle göra i USA.  Jag svarade  "jag ska gå på High School". Jag fick lov att säga det en gång till tyst för mig själv för det kändes så himla konstigt att säga! Det lät typ som ett skämt haha. Jag fattar fortfarande inte att jag åker till USA om mindre än 4 månader och kommer vara borta i 10 månader. När jag tänker efter låter det ju helt CRAZYYYYYYYYYYYYY. Men sjukt roligt ändå:)

MAPS MAPS MAPS

Hittade igen vart Cindys och Randys hus ligger! En bit utanför allt, fast det är inte så långt. Bara 3 km till skolan enligt google:)
ZOOOOOOOOOM. Deras hur är vid A:et, några grannar verkar de ha iaf :D
.
.
Jag tänkte skicka ett mail till familjen för någon dag sedan. Men jag hade verkligen ingen aning om vad jag skulle skriva! Så jag skickade inget mail hhehe.. VAD KAN MAN SKRIVA??? Hoppas att dom skriver först, mkt lättare då ju....

RSS 2.0