MITT FÖRSTA TRACK MEET ÄR PÅ LÖRDAG

Ser ni den vita bollen?? Där inne var la crosse matchen i helgen! PÅ LÖRDAG ÄR MITT FÖRSTA TRACK MEET! Det är innomhus och min coach sa att jag ska springa 800m och 400m stafett eller vad det heter. AHHHHHHHHHHHH REDAN NERVÖS........
i web design classen idag googlade vi bilder på katter av någon anledning...
Haha fett random men aja

My 18th Birthday


IN THE LOCKER ROOM BEFORE PRACTICE


MY BDAY

Födelsedagsbarn, inte födelsedagsbarn, födelsedagsbarn = BIRTHDAY SANDWICH

Fick en fråga om vad jag gjorde på min artonårsdag. Jag kan berätta att jag vankade före min väckare ringde, väntade en halvtimme tills den ringde och sedan klev jag upp. Jag fick en fin sång av Moa, Clara och Lina medan jag gjorde mig redo för skolan. TACK, NI ÄR UNDERBARA:). När jag kom till skolan sa många happy birthday till mig och i min history och biology class sjöng dom happy birthday! En person i min bio class hade med sig en megagod chips dip och brownies till mig för det var min födelsedag. Så vi hade food party sista lektionen! MUMS. Coach Eve som var min volleyball coach kom till min andra lektion, sa att hon letat efter mig över hela skolan bara för att säga grattis! Haha! Jag fick ett kort av mitt track team där alla hade skrivit nått. SWEET:). Jag hade träning efter skolan och sprang i bara tshirt och shorts på en country road omgiven av massa cornfields. Min track coach gav mig en tårta där det stod Happy B-Day Frida. På kvällen for jag, Ali M, Paige, Kelby och Elayna ut och åt middag. Paige gav mig en svart kofta för jag har alltid snackat om att jag behöver en, också gav hon mig en på min födelsedag!!! WIHOOO:)

Jag hade en jätte bra födelsedag! Har fått paket från svea rike också! TAAAAAAAAAAACK <3

 

Igår, lördag efter lacrosse gamet for jag Abbey, Kelby och sidan på bio i Morton. Vi såg The Vow, den var braoo!
Idag följde jag med familjen till kyrkan, sedan for vi ut och åt lunch tillsammans med deras barn m familjer. Vi for till Josh och Megan's hus och Randi klippte mitt hår. Behövdes verkligen haha. Kollade på deras båt som de köpt, fett nice att dom har köpt en båt, TAGGA SOMMAR! På vägenhem stannade vi på Starbucks och jag fick en gratis drink eftersom jag fyllt år. Den var inte liten heller haha.

 

okej den ser inte så stor ut men den va big
KOLLA VILKEN FET BOK, 455 SIDOR! Läser Nineteen Minutes i min Novell class. Måste läsa 40 sidor per dag för att läsa ut boken i tid. Är på sida 86, borde vara på sida 200 lol.. Somnade idag när jag läste den. ÖNSKA MIG LYCKA TILL. Fast boken är bra, den handlar om ett school shooting!

Swenglish

This is my cousins basketball team! (my cousin is the one laying down) They won their senior night game!Today we went to our friend Megans lacrosse game, it was awesome! She is the one in white. (vit!)The game was played inside of a dome! Which is like a big balloon building! Frida thinks it looks like a marshmallow.

GET THAT PICTURE

Hej Sverige! This is Paigeee! And I am going to show you my Swedish skills! Jag gillar dig, jag gillar svenska chokoladen. jag ar arton. Frida grattis pa falesedagen, ar arton ocksa! wahooo! Jag onskar verkligen att svenska. Det ar svart!!!!! Frida lara mig mer svenska. Sundag morgon. Jag ar brun har. Jag har en hund, hetar Zoey! Jag hetar Sida = Paige. nu drar vi. ett ergonblick.
When you read this, try to read it with an american accent! (swenglish) Because Frida wouldn't help me... So it is probably very wrong!
Hejda!

PAIGE SAYS HELLO


JA MÅ JAG LEVA, JA MÅ JAG LEVA JAAAAA MÅÅÅÅ JAG LEVA UTI HUNDRADE ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRRRRRRR

KLOCKAN ÄR ÖVER TOLV I SVERIGE, NÄRMARE BESTÄMT ÖVER ETT OCKSÅ. DET BETYDER ATT DET ÄR MIN FÖDELSEDAGGGGGGG!
Inte vilken födelsedag som helst utan min ARTONÅRSDAG :D:D:D:D:D::D WOOOOOOOOHOOOOOOO
Just runt denna tid, får mig att längta tills jag kommer hem till sverige! Fast jag hare fett bra här men nu är jag ju 18!!! WOHO. Här är en artonårsdag inte så spec, det är sweet 16 och 21 som är en big deal här. Fatta hur underbart det kommer bli med svensk sommar, sena varma sommarkvällar med dom finaste vännerna och bäst av allt, nyss fyllda arton år.
HEJDÅ HÄSLAN VI SES ALDRIG MER IGEN!
haha sorry mamma och pappa<3 ... MEN NU ÄR JAG 18;)!!

President's Day

Idag hade vi ingen skola för att det är President's Day. Ganska skönt må jag säga. Kolla vad jag vann idag på track practice! En liten candy bar! The coach gjorde en liten frågesport i början av träningen. En av frågorna var what's the capitol of Sweden?? Det blev tyst ett tag och sen jag ba I KNOW!!! Och jag vann hihi. Fast Paige visste också, cred till henne haha! Träningen idag vad jobbbbibibibiibibibiibibiiiiigggg. Har skola imorgon, sen träning och DAGEN EFTER ÄR MIN FÖDELSEDAG. FREAKIN 18 YEARS OLD, YAAAAY!!!!

Old enough to know better, young enough to do it anyway


February 18th

Grattis på namnsdagen Frida, nämen tack så hemskt mycket!!!


But You Kiss Me When You're Drunk

Här kommer massa bilder från veckan:)
BONNI (Paige's car)!!!
I went rock climbing with Eli and Paige someday this week, I dont remeber when
Ready to go!
Valentine's Day! Man såg många personer som hade med sig cupcakes til skolan. Det sitter ju alltid fint med en cupcake. Första lektionen åt jag en cupcake medan jag kollade på prom dresses online... way to start the day!
:)
CUTEST PUPPY
Haha tack så mycket
Taggade inför track practice (not really)! NINJA MODE

HAPPY VALENTINE'S DAY EVERYONE

(hörre du hilve halvegård, och fjonkan, skon är inte på min fot;))
Jag kom precis hem från track practice. Vi sprang runt tracken. Around the track, alltså runt banan eller vad det heter. BEACH 2012 HERE WE COME.
Idag fick jag en cruch-läsk när de delade ut till de som fått en. Det stod dock inte vem det var från... DUDUDUDUUUUU haha.
Ikväll ska jag bara vara hemma, ta det lugnt, städa mitt rum. Jag måste komma ihåg att packa ner min PE kläder i min skolväska. Jag glömde mina kläder idag = man får poäng avdragna från betyget.. knäppt haha.

Trust is like a paper, once it's crumpled it can't be perfect.

Spelade Apples to Apples i helgen men några kompisar. Det är ett spel då man lägger upp ett kort med ett ord - i detta fall chunky. Sedan ska alla spelare försöka lägga ett annat ord som matchar det ordet! Jag tyckte denna kopmbination var optimal... lol
Bild från i helgen då jag och Erin went prom dress shopping!! Köpte ingen klänning, provade bara. Det finns mängder av olika varianter av alla klännignar. Det är skoj att testa alla olika klänningar haha.

 

Vicky om 125 dagar tills jag kommer hem:
Hej, jag funderar på att också åka till usa efter ettan, men vilken klass hamnar med där? asså är det de personerna som har två år på high school kvar?
Och en del som har varit i usa säger att de är mycket barnsligare än oss i sverige vid den åldern, stämmer det?
Tacksam för svar :)

SVAR: Vilken klass man hamnar i när man kommer till USA beror på skolan. En person som jag var i NYC med, hon är 93a och blev en junior på sin skola. Jag är född 94 och är en senior på min skola. Jag kommer att ha två år kvar i min svenska skola när jag kommer hem igen och mina kära klasskompisar i S10C kommer att ha ett år kavar... BUHU men det är värt det!
Jag vet inte om jag skulle säga att de är barnsligare... Det som är annorulndare här är att man kan ha lektioner med både freshmens till seniors. Åldersskillanden är fyra år och det gör rätt mycket. Jag tycker att det känns som att ungdomarna här är "barn" längre än vad vi är i Sverige. Här ringer klockan i skolan så att alla ska ha koll på tiden. När jag sa att vi inte har någon klocka i Sverige var det någon som sa ba, WHAAAAT hur vet du när du ska gå till lektionen då?!?!.... Skolan håller koll på eleverna och det är inte så mycket eget ansvar. Föräldrar i USA har också mer att säga till om än hemma känns det som. Typ angående vilka du umgås med, tider du ska va hemma osv.
Fick du svar på din fråga?:)

125 dagar tills jag kommer hem

Valentine's day är ju snart och då kan man passa på att köpa en Crush till sin crush! Den kommer sedan bli utdelad och man kan välja att vara anonym eller inte. Haha gulligt.
Skolmaten!
SUPER BOWL, haha vi spelade bear pong minus the bear
Bilmek....
Matsalen. Där folket i bakgrunden står, där brukade mitt bord alltid sitta men som slutade ju sätte upp det bordet!! Numera sitter vi här haha;)
For till OG, födelsdesagsmiddag för Kelsey!
Peak och Paige och gullhunden!
Haha jag stalkade min egen blogg och såg hur mycket roligt jag har haft under tiden som jag har varit här! Jag såg också att svenskan blir sämre ju längre tid jag varit här men jag hoppas att ni kan förstå vad jag skriver haha. Idag är det 99 dagar kvar till graduation btw!

"I feel more cultural, just by sitting next to you"

Lyckan när man ser att man har fått ett paket från Sverige är obeskrivlig!!
Tack så jätte mycket Fjonkan:)!

 

Så här har min vecka sett/kommer se ut, för dig som är intrresserad:
Igår: skola och sen födelsedagsmiddag med Kelsey och hennes kompisar från Pekin
Idag: Träning, åka till en kompis som just får en hundvalp (världens gulligaste hund!!)
Torsdag: Träning, va med Erin och kolla vi kan hitta några tremont kläder
Fredag: Träning, åka på killarnas basketmatch. Det är på Erins gamla skola, spppännnande!
Lödrag: PROM DRESS SHOPPING, gå på middag med familjen och co, sen filmkväll.
Söndag: sovaaaaaa, åka till Megans house och hälsa på.

 

Det var allt för mig denna gång. JUSTEE haha sa jag att det var en catfight på skolan förra veckan? Jag såg den inte, men 10 mintuer efter fighten hade alla en film av fighten på mobilen för att en person hade filmat den haha LOL. Det blev dagens snackis;)
GODNATT

Tie a cherry stem with your tongue, CHECK!

När man beställer milkshakes och sånt får man oftast en cherry och då måste man ju prova knyta en knut! Lyckan var obeskrivlig när jag tillslut klarade av det haha.
Idag är det Supber Bowl sunday! Jag ska till kyrkan med min värdfanilj om en timme. Har inte varit där på jättelänge, ops!! Efter det ska jag baka kladdkaka som jag ska ta med till Paige's house och jag måste även hinna med lite homework. Paige jobbar till klockan 5 och klockan 5 kommer alla dit så jag, kelby, eli och peak har lovat att komma tidigare och hålla stälningarna tills hon kommer. Jag har hört att det konsumeras mycket mat under denna dag. Den enda dagen då amerikanarna äter mer mat är under thanks giving... Förresten när är det fettisdag i Sverige? Här känns det som att vi har fettisdag var och varannan dag lol

Super Bowl Weekend

Idag ska jag åka och handla mat inför Paige's Super Bowl Party! Super Bowl är på söndag och det är liksom the football game of the year. Nu ska jag äta frukost hejdååå

Check This Out

http://www.facebook.com/photo.php?v=218951488199250
Jag vet inte om ni kan se detta, men jag hoppas att ni kan! Det är våra duktiga cheerleaders på sectionals förra helgen!!! Det var rå himla roligt att se hur gald dom blev i slutet after they nailed their routine!

That awkward moment when someone takes your spot

Haha.....

 

Okej, så idag gick jag som vanligt  från historialektionen till lunchen. Min blåa lilla lunchlåda bärde jag dinglandes i handen, som vanligt. Men  det hände någontigt mycket ovanligt kort där efter. När jag kom till lunchen möttes jag av förvillelse. Vad hade hänt?? WHATS GOING ON??? OH MY GOSH. Jag kommer samtidigt till lunchen som mina bordskamrater. Vi utbyter några förvirrande blickar. Tittar oroligt omkring oss. Vi ser hur våra bordsgrannar sneglar åt vårat håll och börjar fnissa. Vad är detta!! Vårat fina vita bord är borta. Det fanns inget spår av vårat bord som vi alltid sitter vid alla andra vanliga dagar. Vårat lunch table finns inte där längre!! WHAT DA HECK. Where are we gonna sit now??? Alla har sina spots i matsalan. Kompisgrupper sitter vid samma bord varenda lunch. Och idag var vårat bord borta! Mattanterna kom till och med upp till oss och frågade vad dom hade gjort med vårat bord!!! Dramatiskt.

 

Tänkte bara dela med mig av dagens dilemma... amerikanskt high school och "bestämta" plaster, lol.

RSS 2.0