Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge?

Tog den tredje och sista Twinrixsprutan (vaccin mot hepatit A och B som man måste ta) igår! Skönt att ha det bortgjort i alla fall. Det gjorde inte ont som tur var:)

En grej jag har tänkt på är att det är rätt mycket väntan i denna utbytesprocess.. som är ganska drygt! Först väntar man på att bli antagen av organisationen, när man blivit antagen väntar man på värdfamiljen. Dock fick jag inte vänta särskilt länge på värdfamiljen tycker jag, fick den ju i slutet av mars. När man väl har fått värdfamiljen är man jätteglad! Sedan börjar en annan väntan = väntan på mail från värdfamiljen. Just nu kollar jag mailen varje dag i hopp om att ha fått ett svar. Det var några dagar sedan jag fick ett svar tillbaka och jag börjar bli LITE övervänt... Men jag har kommit på varför de inte svarar - de ska ha ett retirement party för min värdpappa som gått i pension och 200 pers (galet många) var bjudna så de har nog mycket att göra. Sist men inte minst, har vi väntan på THE BIG DAY (då man åker) som jag längtar jätte mycket till!
The big day för mig är om 59 dagar. OMFG om 59 dagar är jag i New York

Kommentarer
Postat av: linnea

svar: hihi tack gumman:D

2011-06-04 @ 12:37:08
URL: http://linnealundgrens.blogg.se/
Postat av: Frida

Har också funderat på detdär. Har ingen aning. Skulle ändå vara rätt skönt att chilla en natt i Stockholm faktiskt;D

2011-06-09 @ 17:19:32
URL: http://usafrida.blogg.se/
Postat av: Jojo

Hej! Jag har fått min placering i Idaho nu :D Så om du vill får du gärna lägga till det i länken! Kram :)

2011-06-10 @ 16:03:06
URL: http://jojok.blogg.se/
Postat av: Frida

Varför är jag som himla snabb på att svara? Är jag en datanörd? Okejokej tillbaka till ämnet, jag tycker vi borde ha det snart. För sen när det är sommarlov drar ju alla till sina stugor osv. Vi borde seriös ta och styra upp något! Åhfhdifh, påminn mig inte om hur när det är tills vi drar, jag har har ångest, hah! Har du fått visumansökan än? OCHOCH, har du börjar att köpa någon inför usa, typ adapter osv?!

2011-06-12 @ 23:26:38
URL: http://usafrida.blogg.se/
Postat av: TUVAALICIA

Nope. ingen familj än. OCH JAG ÄR SÅ JÄKLA TRÖTT PÅ ATT VÄNTA!!! Så jag går seriöst varje dag till brevlådan med lika nervös klump i magen.

2011-06-13 @ 17:18:05
URL: http://tuvaalicia.blogg.se/
Postat av: Frida

Vi måste verkligen ta tag i det, det var ju någon kille i Sundsvall som sa att han ville styra upp det hela, men ack, det verkar ju inte stämma. Jag väntar också på visumasökan, känns drygt att inte kunna börja med den än, menmen den kommer nog snart. Haha, jag har också köpt en resväska, det är allt. Och min är också grön för övrigt. ;p fiiiin färg. Annrs så har jag inget köpt något som sagt, eller har beställt adapters. Så dom bör väl komma snart.:)

2011-06-18 @ 15:10:17
URL: http://usafrida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0