<3

Jag kommer sakna dig morfar men du är på ett bättre ställe nu <3

"DO THE MOWER"

Måste ta vara på läxorna som inte är så specielt svåra att göra. Jag hör ju vad ni där hemma har och det låter inte så lockande.. blir ju nästan rädd! Jag njuter medan jag kan!
Fick denna outfit för ett tag sedan men jag var lite seg på att visa bild på den! Har typ 12,5 eller 13,5 skoldagar kvar!!!! Och jag har typ bara 4 track meets kvar??!!?! Vad hände?? Haha om nån frågar mig hur jag hade det i USA kommer jag säga "bra", "det var kul". Vart ska man börja liksom??

Haha, you always say that

Senior trip var roligt! Vi gick på ett museum som hette The Museum of Science and Industry. Dom hade allt möjligt där! Gick och shoppade på Michigan Avenue och jaaa det är ju helt underbart! Massa bra affärer efter varandra!! Spenderade mycket tid på Forever 21<3333   Vi åt middag på ett ställe som såg ut som ett slott och de som jobbade där såg ut att komma från medeltiden. Det var som en show under middagen med hästar och riddare. Det var fränt!

 

Vad har jag gjort mer i hegen då... såg på den nya versionen av Foot Loose med några kompisar. Eftersom vi seniors missade träningen på fredag eftermiddag fick vi lov att springa under helgen. Sprang 45 min med Haily idag. Skypade med ELINPELIN:)<3 i över två timmar! Sedan hade vi ett kalas här hos oss idag. Grandpa Bob fyllde 89 bast!

 

Kommande vecka ser ut såhär:
måndag:practice
tisdag: track meet
onsdag:pratice
torsdag:practice
fredag:track meet
lördag: PROM PROM PROM PROM WHOOO

Have you ever gotten pulled over?

Slänger in en bild från spring break! Vi åkte över till bågra släktingar och firade påsk!
Daniella, du frågade om jag ahr instagram, yeees det har jag! Heter fridajnsn :)
Idag var en bra dag. Strålande sol och fick lite tid över att bättra på brännan haha. Efter träningen idag drog vi till Olive Garden med laget! Tog ett tag innan vi hittade dit men till slut kom vi fram.
Imorgon klockan 5.30 går busesn mot Chicago, SENIOR TRIP WOHOOO taggen! Alla seniors kommer åka dit, tar typ två timmer sen ska vi göra massa roliga grejer i Chicago. FUN! Nu ska jag sätta kameran på laddning, sedan är jag redo för Chicago!

Helan gåååååår!

We had a track meet today! I ran the 800m, the mile and the 4x400m so now I'm tired! Jag lärde Paige "helan går" and at the end of the meet, sjöng alla den snapsvisan.. Haha I love my team!

Detta inlägg skrev jag i måndags men det publicerades aldrig och av någon anledning funkar det inte att ladda upp bilder... Dagen efter the meet, sjöng vissa personer fortfarande helan går!!!! Haha


Vadskahapoday


YOLO!!!

Idag var första dagen efter spring break. UHEÖÄÄÖASLDD vill inte gå i skolan mer,, dryygt. Aja, jag fick en mjukstart för att idag for jag och några andra från skolan åkte till HOI. Heart of Illinois Art nånting blablabla. Alla som var där tog med sig sina art prodject och visade upp dom. Fatta hur många coola saker det fanns där!!! Sinnes. Domare fanns på plats och utsåg vinnare i alla kategorier medan vi hade typ en work shop. Vi lämnade skolan kl 11 och kom typ hem efter 7. Missade också ett track meet men det var roligt att gå på detta! Fick prova på att måla med metall, spännande! HAR 24 SKOLDAGAR KVAR BTW
Paige and Elayna won one of their categories:)!

skulle ba testa om det funkaI swear to drunk, I'm not God!?

Okay haha här har vi min prom dress, passar ju bra att den är gul för det är ju trots allt påsk!

 


Dancin' on the tailgate in a full moon

I got my prom dress! Är så less på att försöka hitta en klänning!! Antingen är den för stor, för liten, för ful, för dyr, konstig osv!!! Så nu fick det bli denna för jag pallar mer, klänningen som jag har en bild av i mitt huvud finns inte här... YES inget mer letande, nu hänger en klänning i garderoben. Provade också världens poffigaste klänning, man känner sig som en prinsessa i en poffig klänning!! Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon ska jag på lunch med min vmamma, Megan och fler personer. Vi ska gå på ett tea room, spännande:p hejdå


CRANK IT UP

Paige took this picture!

The track meet som var i tisdags blev inställt! Vi åkte dit, värmde upp, såg massa mörka moln och det började blixtra. Jag hann springa i 4x100m, det var skojj för det var en sån kort sträcka och vi vann! Efter det börjad det regna och alla kutade till bussen. Sen fick vi lov att sitta där i typ en halvtimme för att se om ovädret skulle gå över. Tillslut bestämde dom att vi fick åka hem WIHO jag slapp springa mina jobbiga events.

 

I onsdags åkte jag med Paige till Bloomington för att hälsa på hennes syster som går på college där! Vi gck runt på campus och kollade på hennes skola! Stötte på några som höll i kvastar, och jaa dom var påväg hem från quidditch practice... haha så himla awesome! På kvällen åkte jag, Elayna och Paige till Hailey. Hailey har typ gjort 4 cakes under spring break såå hon behövde folk som kunde äta upp dom haha. Gott vare. Hon har en papegoja som kan prata!! Och sjunga och skratta!! Asså var den lite cool eller, jag vill också ha en papegoja nu!! Den var hur rolig som helst!

"Lucy is a pretty bird"

Igår hade jag track meet igen! Hemma denna gång. Det blåste jätte mycket så det var kallt. Burrr. Är van vid typ 25 grader nu sen blev det kallt och blåsigt. Inte ok. Sprang 4x800m, open 800m and 4x400m. Sprang min snabbaste 800 någonsin YAY. Igår för the meet kollade jag på prom dresses. Hittade en jag gllade, meeeen den kostade typ 310 dollar = över 2000 kr!! NJAAAA skulle inte tro det. Är det stabilt att jag inte har en klänning ännu? Nope, finns typ inga storlekar kvar nu heller. Prom är om 3 veckor... Önska mig lycka till:)


Save A Horse Ride A Cowboy

Och nej ingen bil har jag fått eeeehehe!!

Jag har instagram nu för den som är intresserad! Heter fridajnsn där, tror jag haha. Idag klockan 2.50 går bussen till vårt track meet. Det är vaaaaarmt här idag så jag måste dricka mycket vatten! Jag ska springa the mile alltså 1,6 kilometer... Uäääääk! Igår var jag ute och åt med några kompisar, mycket skojjjj.

47 DAGAR KVAR TILL GRADUATION


Graduation Present from Mr and Mrs Kohtz

OMG!!!!! 18th birthday present and graduation present from my host family!!!! BRB, IM GONNA GO CCCRAAAZYyYY !!!! SFHSKDJFKLSJdhflksjdhfg lDASJD

 


Dancin’ Away With My Heart

 

Chirs, me and Savannah yesterday!

Bonfire! Älskar att man sitter på höbalar haha.

Savannah you're so puurdy!

We had a track meet in Pekin yesterday. I ran the varsity distance medley 800m, and 4x400m. My 800 was 5 sek faster than last time YAY! I also did the 4x200m. It's only half a lap, so much better than running two laps haha:)


RSS 2.0