VÄRDFAMILJEN OCH SKOLAN

Som jag skrev igår, har jag fått min värdfamilj(!!!!!!!). Jag trodde verkligen inte att jag skulle få den så snabbt. Jag var inställd på att måsta vänta till slutet av sommaren! Mitt utbytesår kommer jag att spendera i en liten by eller vad man ska kalla det, som heter Tremont och har 2200 invånare. Skolan heter Tremont High School och har typ 350 elever om jag inte minns fel. Ett ganska så litet ställe i delstaten Illinois. Det blir bra tror jag, nu bor jag ju i Sävar som är typ lika litet:) Den närmaste största närmsta staden heter Peoria och det tar 20 min med bil dit. Där kunde man gå på bio, sa hon (fråga mig inte varför) från Explorius som ringde men bio är ju kul eller nått....
Jag åker tisdagen den 2 augusti till New York - 3 dagars soft landing camp för att sedan flytta in hos värdfamiljen den 6 augusti. Skolan börjar den 17:de!!!
Fick veta detta när jag var i matsalen så när jag kom till skolan slängde jag mig över datorn och kollade på bilderna som Explorius hade skickat från värdfamiljen. När jag sen kom hem från skolan skulle jag plugga, gissa hur bra det gick?!
Iallafall, de hade ett stort blått hus och de hade två hundar men inga barn (som bodde hemma iaf). Jag hade hoppats på ett värdsyskon, då har man någon att gå till skolan med första dagen och antagligen en bra kompis. MEEEEEn det lär ju ändå äga, jag kan ju alltid hitta vänner på skolan:D
Mamman heter Cindy och pappan heter Randy. De såg värsta snälla ut på bilden! Båda är kring 50 årsåldern och de bor typ lite öde, som det såg ut på bilden iaf! Det stod på Placement Confirmation att de gillade musik, trädgårdsarbete, läsa, skriva och car repair! Spännande;)
Kollade på google hur det såg ut. Här är som hela Tremont med rätt mycket åkermark eheh. Där A:et är ligger skolan!
ZOOOOOOOM, man ser footballplanen och andra grejer

WIHOOOOOOOOOO!!! FÅTT MIN PLACERING!!!!!

JAG HAR FÅTT MIN VÄRDFAMILJ NU :D::D:D:D:D:!!!!! Någon från Explorius ringde när jag satt i matsalen på skolan och berättade det!! Haha jag kom typ inte ihåg nått av de hon sa men AAAAAH fan vad kul :D Har även fått ett mail med bilder och grejer på familjen och huset mm! Ska gå på Tremont High School, som ligger i delstaten Illinois!!!!! Berättar mer sen! (nu funkar det inte att lägga in bilder eller styckeindelning eller nått på bloggen... + att jag är i skolan:D)

hahah klockren


LIFE IS WONDERFUL

Såg att det hade kommit ett mail med alla avresedatum. Men jag har inte fått någon värdfamilj ännu.. På mailet stod också att vissa kunde få vänta ända tills augusti/september! Tänk om jag måste vänta så länge!?!?!? Hur ska de gå??
Btw, detta gjorde min kväll:
MOHAHHA FACERAPE :)

RSS 2.0